Crèdits

Crèdits

Els continguts de www.despresdelcancer.cat són redactats i revisats pel ‘Consell Editorial’ format per:

Direcció: 

  • Dr. Ramon Maria Miralles, Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona, Especialista en Obstetrícia i Ginecologia, Doctor en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona. President FECEC.
  • Dr. Eduard Batiste-Alentorn, Llicenciat en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Oncologia Mèdica . Secretari FECEC.

Coordinació:

  • Sra. Clara Rosàs Sabé, llicenciada en Ciencies empresarials i Màster en direcció i administració d’empreses per ESADE. Gerent FECEC.

Col.laboradors:

  • Professionals de les entitats federades a la FECEC

FECEC, Federació Catalana d’Entitats contra el Cáncer
Hotel d’Entitats La Pau, c/Pere Vergés, 1 11a planta, 08020 Barcelona (España)
Tel. 93.314.87.53
Mail: federacio@juntscontraelcancer.com

 

Redacció continguts:

Adriana Amasuno Arrebola, Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona, i Màster en Monitorització d’assajos clínics i Medical Affairs per CESIF. BCNscience.

Itsaso Cabezón Rodríguez, Llicenciada en Biologia per la Euskal Herriko Unibertsitatea, especialista en desenvolupament de fàrmacs i Doctora en Farmacologia per la Universitat de Barcelona. BCNscience.

Joan Fernando Peidró, Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, especialista en recerca biomèdica i Doctor en Biomedicina per la Universitat Barcelona. BCNscience.

Biuse Guivernau Almazán, Llicenciada en Biologia per la Universitat Pompeu Fabra, especialista en recerca biomèdica i Doctora en Biomedicina per la Universitat Pompeu Fabra. BCNscience.

BCNscience
Ptge. Ferrer i Vidal, 8. 22@district, 08005 Barcelona (España)
Tel. 93.667.05.05
Mail: contact@bcnscience.com

Pàgina web actualitzada 01/03/2018